Etsi

Tule viettämään laadukasta lomaa Eestin sydämeen Pärnuun, jossa valkoiset hiekkarannat ja ravintolat kutsuvat lomailijaa. Pärnu on kesällä hienoimpia nopeasti kasvavia lomanviettopaikkoja Euroopassa. Upeat rannat, puistot, kulttuuri ja edullinen hintataso ovat lyömättömiä valtteja, kun valitset seuraavan lomakohteesi. Meille on erittäin helppo ja nopea tulla.

Tarjoamme teille upean Huvilan käyttöönne lähellä hiekkarantoja meren läheisyydessä. Voit tulla Parnuun turvallisesti omalla autollasi vain muutaman tunnin ajomatkan päästä Suomesta. Voit nauttia huvilastamme viikonlopun tai pidempään. Samalla teet edulliset ruoka-, vaate- ja juomaostokset maan edullisella hintatasolla.

Sää Pärnussa

Tervetuloa Pärnuun lomalle!

Villa Papli
Papli 28 as 2
Pärnu

TIETOJA HUONEISTOSTA

 Vuonna 2005 valmistunut huoneistomme on ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiössämme on 8 huoneistoa 2 kerroksessa. Tilaa on 60 m2 sekä n. 30 m2 terassi. Huoneisto on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Kylpylä Tervis Paradiis sijaitsee kadun toisella puolella n. 200 m. Rantaan n. 400 m. Keskikaupungille n. 800 m. Kaikki palvelut lähellä. Oma autopaikka edessä. Aidattu nurmikkopiha huoneiston edessä. Majoittumaan mahtuu  4-6 henkeä. Petivaatteet ja kesäkalusteet ja grilli ovat käytössä. Ota mukaan lakanat, pyyhkeet, ranta- ja uima-asut ym. ja nauti lomastasi. Muista tilata laivaliput ja lomaviikkosi hyvissä ajoin. Huvilamme parhaat ajat on on usein jo vuotta aiemmin varattu joten pidä kiirettä.


Huvilan sijainti kartalla.

Näytä suurempi kartta
 

Takaisin